onsdag 25 september 2013

Edvards skada

För två veckor sedan ringde förskolan mig på jobbet, Edvard hade ramlat och gjort sig illa. Inget allvarligt att jag behövde åka men de ville underrätta mig. Han hade ramlat och slagit i läppen så den hade spruckit ganska mycket. Men de gör inget åt läppen då man inte syr där.

Givetvis var detta samma dag som fotograferingen, och de enskilda fotona var inte tagna ännu :(
Stackars liten. Vi såg ingen skada på tänderna dock. Han ville inte äta något till middagen men vällingen gick bra. En lite pipig och gnällig kille hade vi den kvällen vilket är förståeligt ♥ Han fick lite Alvedon innan kan somnade för att smärtstilla lite.

Jack i läppen
På onsdagen så hade såret på läppen börjat bilda "skorpa" dock var han inte så villig att man var i munnen och peta. Men när jag hämtade honom på förskolan på eftermiddagen så sa d att de hade sätt att tandköttet var blått ovanför ena framtanden. De skulle skriva en skaderapport. När vi kom hem så ringde jag direkt till tandläkaren och fick en tid nästföljande morgon för att de skulle få kolla på skadan och dokumentera den inför framtiden.

Dagen efter

Dagen efter


Så på torsdag morgon var jag och Edvard hos tandläkaren och det var allt annat än roligt tyckte Edvard. Med lite tvång lyckades vi att ta  röntgenbilder på tänderna (en annan vet ju hur plågsamt det är att röntga tänderna) och de visade att det inte var någon tandfraktur, dock satt ena framtanden liiite löst men inget som de gjorde något åt (dvs den satt inte så löst att de behövde dra ut den). Ett återbesök nästa vecka och order om mjukmat dvs undvika typ råa morötter, äpplen och knäckebröd.

Efter tandläkaren så myste vi med frukost på
bageriet tillsammans
Ringde och anmälde skadan hos försäkringsbolaget med. Känns skönt och veta att allt är väl dokumenterat :)

På tisdagen så var vi tillbaka och kikade på tänderna. Blåmärket hade försvunnit men tanden var oförändrad. Så de såg bra ut och inget mer gjordes för tillfället, vi skulle höra av oss om tanden mörkna eller om han värkar ha ont eller andra onormalheter så skulle vi höra av oss.

Väntar på återbesöket
Nu två veckor senare har allt läkt jättefint och han har inga besvär av det iallafall :)

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar