måndag 17 december 2012

Lucia, Astrid Lindgren, glöggmingel och feber

I torsdags var det ju Lucia.

Ställd faktiskt klockan på morgon och gick upp och gjorde i ordning en mysfrukost till mig och barnen som vi åt framför tv´n till Luciatåget. Sen kollade vi på julkalendern innan vi gjorde oss i ordning för att åka till förskolan.



När vi lämnat Engla så åkte jag och Edvard till Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Vi hade en remiss för att kolla upp hans testiklar som barnläkaren inte hittade. Men när vi kom upp till urilogen så hade hon inga problem med att hitta dem.. Så tjugo minuter senare så satt vi i bilen på väg hem igen.

Väl hemma så käkade vi lite lunch innan vi la oss för en välbehövlig vila både för Edvard och mig. När vi vaknade så gjorde vi oss i ordning för att åka till förskolan och titta på Engla i Luciatåget. Världens finaste var dem ♥ Så söt, stod och dansade i ledet i lucialinne, krona och ljus. Björn och farmor kom även de. Efter sången så bjöds det på lussekatt o pepparkaka med saft/kaffe/te.




Åkte hem och fixade lite mat. Björn var iväg och lämna tillbaka all alkohol som blev över från bröllopet. Gick inte alls åt så mycket som vi trodde det skulle göra.. Efter maten så åkte jag och Engla ner till kyrkan för att kolla på Luciatåget. Det var barnkören som stod för det i år och de var så söta. Jag älskar Lucia, påminner om mina år i Ungdomskören..



I fredags så var jag och barnen en sväng på öppnis. Det var avslutningslunch där dvs mycket folk men trevligt var det. Sen var det lite handling och bara fredagsmys resten av kvällen.





I lördags var bjudna på glöggmingel och hattmaskerad hos Tina med familj. Så hela förmiddagen så satt vi och gjorde hattar :) Pyssligt, roligt och mysigt.



Sen for vi iväg till Tina. Även Sofia och barnen samt Maria med Johan och lilla Alvin var där. Så mysigt och trevligt och gott. Barnen lekte och hade jätte skoj. Ja förutom Edvard som sov halva tiden i vagnen för han var så trött.



När vi kom hem så visade det sig att Edvard hade feber :( Lilla gubben då ♥
Så söndagen blev lugn. Björn och Engla var iväg och kastade lite skräp på tippen, skottade och byggde snölykta. När vi skulle gå och lägga oss så vaknade Edvard (för 3e gången) och kändes så het fast han hade fått en supp en timma innan, 40,0 sa tempen :( Så vi svalkad av honom lite innan han tillslut somnade om. Då var det bara avlösning av barn i sängen för då kom Engla in och kändes varm, 38,3 hade hon. Så dagen idag har varit otroligt lugn. Vi har bakat saffransbullar och bara myst i soffan ♥



Kram på Er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar