måndag 1 juli 2013

Vård Av Barn

Förra veckan bestod mycket av VAB. Edvard hade ju lite feber helgen efter midsommar så Björn var hemma med honom på måndagen då han hade sin första feberfria dag. Engla fick går till förskolan och jag jobbade.

Tisdagen var alla tillbaka där de skulle, jag och Björn på respektive jobb och barnen på förskolan.

Men på onsdagen var det dags igen, Björn fick åka och hämta Edvard på förskolan för han hade suspekta prickat på benet och det ryktades om vattkoppor på hans avdelning men inget bekräftat. Så Björn ringde BVC och fick komma dit. Hon sa att det 99% inte var vattkoppor utan värmeutslag som blivit större..

Jag hämtade Engla på förskolan. De sa att hon hade varit lite nere och ledsen. Vi åkte och handlade lite och på affären klagade hon på att hon frös och ville åka hem :( Hon som alltid brukar vilja gå och leka. Så när vi kom hem så kolla vi tempen - 39 grader :( stumpan ♥ Så kvällen gosade vi i soffan.

Torsdagen så var nästan all feber borta på morgonen. Dagen fortsatte feberfri, Men vi tog det lugnt låg och myste i soffan. Tittade på ett par filmer, barnkanalen och så ritade vi ♥

Engla snackar ganska mycket på kvällarna då hon
har svårt att sova och Edvard tycker nog
hon snackar för mycket :)


Fredagen storstäda jag huset, klippte gräsmattan, fixade i trädgårdslandet, tvättade, handlade och lekte med barnen. Hade så mycket energi :)

Edvard hittar alltid jordgubbarna!!

Fredagsmys med memo, ostbågar och familjen ♥
Lördagen så lämnade vi barnen hos farmor en stund. Jag och Björn gav oss ut på soffjakt då vi bestämt oss för att köpa ny soffa. Vi har kollat runt en del och hade hittat en vi tyckte var okej men kände att vi ville kolla runt lite mer innan vi bestämde oss. Så vi började på MIO första soffan vi satt i där blev vi helt sålda i! Den hade typ allt vi letat efter Så vi slog till. Wii nu är det bara en låååång väntan till första halvan av augusti då den kommer :) Eftersom det gick ganska fort, så passade vi på och göra lite fler ärenden som vi skjutit på. Björn gjorde en ny synundersökning och beställde nya glasögon.

Jag har hört att kaviar ska vara mjukgörande ;)


Barnen hade haft det bra hos farmor. Badat och varit i lekparken :)



En sväng förbi affären innan jag åkte och hämtade Micke och Niklas vi tåget. Myyys var så länge sedan vi träffades! Åt god middag och pratade bröllop, de busade med barnen ♥




I söndags så var Engla bjuden på kalas hos Alinah. Mysigt kalas med korv, fika och tårta. Barnen lekte och föräldrarna snackade :) Eftermiddagen tillbringades med att familjemysa ♥




Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar