måndag 30 april 2012

Valborg


Idag är det valborgsmässoafton. Men vi har inte gjort så stor sak av det. Björn jobbade halvdag idag. Det var skönt :) Så medans Björn var på jobbet så var vi ute på promenad. Engla sparkade lite på sin sparkcykel. Vi lekte i sandlådan och så myste vi med mellis i solen.


Gott i solen

När Björn kom hem så åt vi lite lunch tillsammans. Sen gick han och Engla ut i garage för att snickra lite.. Edvard sov, så jag passade på att börja rensa lite i kattvinden inne i Englas rum där alla hennes gamla kläder låg. Hann inte riktigt klart med allt men det är en dag imorgon med. Grillade hamburgare till middagen.. Mumma! En trött Engla somnade straxt efter 19 så vi skippade och åka ner på brasan i år..

Vad har hänt annars sen sist då? Igår var vi på middag hos Therese och Daniel. mycket gott och väldans trevligt. Tjejerna lekte så sött ihop ocg Edvard var så snäll så. Linnea var faschinerad av honom och han skrattade massa när Engla och Linnea busade med honom ♥

I lördags så var det sista tillfället på jumpan. Det delades ut diplom och medaljer, så bjöds det på lite fika. 

Väntar på diplomen

Vår duktiga tjej!

Inspekterar medaljen

I fredags fick Engla åka med pappa lite på motorcykeln när han kom hem från jobbet. Oj så skojig det var :) Även om det bara var ett par meter :)

Skoj och få åka med pappa

Vi håller på och bakar kycklingar uppe hos hönorna. De har legat och ruvat en vecka nu så det ska bli spännande och se om det blir några kycklingar snart :) Sura som attans är de iallafall när man kommer in och stör :)

Spännande..


Till slut bjuder jag på en bild på lillprinsen som just nu börjar ropa på min uppmärksamhet. Straxt för sista matningen innan det är dags att sova för natten.

Kärlek

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar