tisdag 30 oktober 2012

En ledig tisdag

Idag har Engla varit ledig från förskolan. Vi hade en åter besökstid hos hennes astmaläkare kl 13. Tokig tid när hon går på fsk mellan 9.30 och 14.30 så jag hade henne hemma idag. Så klart så ringer BUMM vid halv nio imorse och meddelar att de råkat dubbelboka oss, så det blev inge besök idag. Fick en ny tid nästa vecka kl 8,15. Hade säkert kunna ringa dagis och fråga om hon fick komma men då hade vi behövt stressa och det orkade vi inte.

Vi låg och drog oss i sängen


Så efter frukost åkte vi till öppnis och lekte lite. Är ju höstlov denna vecka och då ingen verksamhet där men lokalerna är öppna. Tråkigt att det inte är någon verksamhet på loven känns ju som att det är då de behövs.. Vi var iallafall några stycken. Hade med mig resterna från äppelpajen i söndags, var uppskattat tror jag.

När vi var färdiga där åkte vi upp till Eurostop. Skulle lämna lite papper uppe på vårdcentralen där som vi flytta till. Vår BVC ska byta dit och vi kände att vi ville hänga på henne så vi byter vi med :)

Käkade lite lunch och så lekte vi lite i lekparken där innan vi tog en handlingstur på Maxi.

Busunge

Edvard fick åka med Engla och det var roligt


Sen hade Petra smsat och fråga ifall vi ville komma och leka en sväng när hon hämtat på dagis. Så vi åkte dit. Bjöds på lite fika och barnen fick leka lite medans vi tjötade lite.

Sen var det hem och laga mat. Nu ska barnen straxt i säng och jag ska åka iväg och träna.

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar