tisdag 2 oktober 2012

Massa mys

Jaha så har ännu en vecka sprungit förbi.

I onsdags morse vaknade Edvard med liite feber. Så när vi lämnat Engla på förskolan så åkte vi bara hem och myste.. Till eftermiddagen var febern borta.

Myskillen vid frukosten

Testkör nya paraplyet påväg till dagis


I torsdags så skulle Björn flyga till Island med jobbet vid lunch så han var hemma på förmiddagen. Vi passade på när vi lämnat Engla att göra ett besök på banken med ett ärende. Svängde in på affären och eftersom Edvard hade somnat i vagnen under våra ärenden så tog jag honom i vagnen och hunden och promenerade hem från centrum, så fick Björn åka hem och packa det sista i fred..

Morgonmys med välling

Sen blev det mysgos för hela familjen

Hösten är så vacker


Körde Björn till Arlanda till 12. På vägen hem svängde vi förbi och handlade lite pyssel jag ska ha till bröllopet :) Eftersom Edvard hade varit feberfri ett dygn så åkte vi ner till Syjuntan på öppnis efter middagen. Mysigt och få träffa alla ♥

Min glada älskling


I fredags så hoppade vi öppnis. Edvard var inte så piggelin även om han var glad. Passade på och städa av huset innan jag och barnen åkte hem till mamma och pappa. Där blev det fredagsmys med god middag och snacks :)

Fredagsmys med morfar


I lördags så var Englas lycka gjord. Hon och morfar åkt raggarbilen till affären för att köpa lördagsgodis. Åh vad hon tindrade när de backade ut från garageuppfarten :)

Lycka ♥



När det kom tillbaka så åkte mamma jag och barnen till Strängnäs och kikade lite. Hittade lite småsaker till hemmet :)

Charmtroll ♥


Mormor bjöd på lunch på Donken


Resten av dagen blev lugn, det regnade så vi var bara inne och myste.

Söndagen så var vi ute i skogen, gick promenad. Gungade i lekparken och busade innan vi åkte hem eftermiddagen till Björn som nu hade kommit hem.

Igår var det en sån där bara vara dag. Jag och barnen myste. var och handlade lite tyger och mat.



Idag var jag och Edvard på öppnis. Mycket folk där idag. 11 mammor + bebisar :) Fick ett sms om att våra vigselringar hade kommit :-D Kom annat roligt idag med Englas dagiskort!! Åh så söt hon var ♥
Annars har Björn hjälpt sin mamma och flytta nu ikväll.

En liten tjuvkik på årets kort

Glader på öppnis

Zzz jobbigt och leka med alla kompisar


Får se vad morgondagen har att bjuda på :)

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar