tisdag 25 september 2012

8 månader

Känns helt sjukt men för 8 månader sedan låg jag på uppvaket och längtade upp till BB för att få gosa med Edvard. Det känns som det var igår.

Hela 8 månader har lillprinsen hunnit bli! Åh han börjar verkligen utveckla sin egen personlighet och han är så underbart go, glad och nyfiken. Med maten går det toppen nu! Äter riktigt bra. Bäst är givetvis mammas mat! Känns kul lagar de mesta (95%) själv till honom. Frukt är något han gillar med! o välling!! Äntligen har han accepterat välling fullt ut! Jippi!!

Sömnen har dock varit lite sisådär med senaste månaden. Har vaknat varannan timme :( Vad hände med min bebis som sov hela nätterna? Dock verkar han inte bli mätt av ammningen så fån nu i helgen så har vi provat och ge välling med och han har sovit mycket bättre på det! Så det ser ut som amningen börjar få ett slut snart..

Får se när han börjar krypa nu, han är på gång och ställer sig nästan i krypposition (ena benat som han ska få till) Sen vill han gärna resa sig upp men kommer inte riktigt upp, är ju lite tung i gumpen. Många kilon som ska dras upp tihi ♥

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar