tisdag 25 september 2012

Vardagslunken

Igår och idag har vi bara kört det vanliga vardagslunken..

Igår var vi ute en sväng på förmiddagen i snålblåsten men solen tittade fram lite då och då iallafall :) Gungade, plockad pinnar i skogen och lekte lite med vatten. På eftermiddagen så ringde Petra och frågade vad vi gjorde, de hade bakat och undrade om vi ville komma över på fika och lek en sväng. Så vi åkte över och fikade på smarriga muffins och så satt vi och lekte och sjöng med barnen MUS på hög nivå ♥

Idag så fortsatte vardagslunket med dagis lämning och som vanligt på tisdagar så var jag och Edvard på öppna förskolan. Var väldigt trevligt :) Bara massa småttingar. Lugnt och skönt om man jämför mot fredagarna då de stora barnen oftast är med. Edvard som brukar sova vid 10 höll sig vaken till 12 och var med på sången och så fick alla bebisar göra sitt fotavtryck på ett stort papper som ska hänga på dörren :)

Efter öppnis så han jag inte ens back ut bilen från parkeringen så hade Edvard somnat sötskrutten. Vi åkte förbi sy affären och kolla lite på tyger, sen åkte vi hem. Edvard sov hela tiden och fortsatte sova i vagnen en bra stund till. Så det blev lite plock och fix här hemma innan vi åkte och hämtade Engla på dagis.

I kapprummet så frågade Petra och Rebbecca om vi villa haka på till lekparken en sväng. Så det gjorde vi. Dock blev besöket inte så långvarigt då Engla kissade på sig och jag hade inge ombyte till henne. Dels för att jag inte planerat och vara borta så sen för att hon inte har kissat på sig på flera månader att jag faktiskt har blivit slarvig och packa med extra kläder till henne när vi är borta kortare turer.. Jaja vi fick åka hem och byta kläder innan vi svängde förbi affären för lite små nödvändigheter.



Hem och laga mat, sen for jag i väg på föräldrarmöte på dagis i 2 timmar. Inte så mkt nytt under solen men nyttigt ändå :)

Nu väntar straxt sängen. Så får vi se vad morgondagen ger oss :)

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar