söndag 2 september 2012

Engla 3 år!!

Idag är det Englas födelsedag. Hela 3 år har hon hunnit bli! Det har firats med pompa och ståt hela helgen! Våran lilla skrutta ♥

3 år sedan en alldeles färsk liten Engla


Englas första födelsedag

Engla fyller 2 år


Våran stora 3 åring!!


Imorse hade jag ställt klockan tidigt för att jag skulle hinna upp och fixa lite innan Engla vaknade.Vaknade till SOL! Efter 2 dagar med ihållande regn..  Fixade lite fika och paketen sen väckte jag Björn (Edvard gick upp med mig) så vi kunde sjunga för Engla på sängen. Det var en trött Engla som vi väckte, men hon blev ganska pigg när hon fick se fikat och alla sjuttioelva paket.

Mys på sängen ♥

Edvard ville klämma lite på paketen


När hon öppnat alla små paket som innehöll allt från hårsnoddar, snickarbyxer, kläder och målarfärger så klädde vi på oss och gick ut, för där stod ju den riktiga presenten! En gigantisk studsmatta!! Hihi så glad hon blev!

Wiii


Efter att vi provhoppat lite så gick vi in och myste lite till bolibompa innan vi åt frukost. Sen blev det lite fix inför dagens kalas. Gjorde tårtan, dammsög och plockade, Björn och Engla var ute och satte upp skyddsnätet till studsmattan. De han bli lite för mörkt igår kväll när Björn monterade upp mattan.

Efter lunch så kom mormor och morfar, moster Fia och Patrik, farmor och farfar Patric samt faster Marie för att fira Engla. Det blev paketöppning igen. Denna gången blev det en egen laptop, klocka, eldriven fyrhjuling, liten synt, pärlor, Emil och Ida dockor, målarbok och jumpaklänning.

Åh vad roligt med paket!


Det bjöds på fika och givetvis tårtan som jag meckat ihop. Blev faktiskt ganska nöjd :) Efter fikat gick vi ut och Engla fick visa upp sin studsmatta. Tror nog att nästan alla hoppade :)

Tårtan jag gjorde :)

Gott me fika

Bakade de sötaste kakorna ever!

Ja må du leva, ja må du leva..

Hoppa morfar hoppa!

Testar den nya fyrhjulingen


Sen började folket röra sig hemåt. Vi åkte tillsammans med farmor och Patric för att äta på Campino. Engla ville ha pizza och det fick hon, med massa svarta oliver på :) Själv åt jag en räk och avokadosallad. Mums!

Sen åkte vi hem var för sig. Jag och Engla hoppade lite på studsmattan innan vi gick och gjorde oss klara för nattning. Det var en mkt ovaggad Engla som somnade lyckligt i sängen.

Hoppilihopp


Igår hade vi också kalas. Tillsammans med Englas dagiskompis Simon som fyllde 3 igår. Vi hade totalt 6 st 3åringar några med syskon samt mammor. Vi bjöd på korv med bröd, kakor, glass, lek och fiskdamm. Det var ett mycket lyckat kalas och barnen fick så fina presenter!

Bus med alla kompisar

Fikasugna barn

Spännande med fiskdamm


Efter kalaset så la vi oss hela familjen i soffan och bara slöade, jag somnade och sov 1,5 timme, Så skönt och välbehövligt efter en strulig natt med båda barnen..

Myser hos pappa efter kalaset


Vi har haft en toppen helg, Engla speciellt. det ända tråkiga är att farfar och Charlotte med barn inte kunde komma. Lilla Eric hade fått feber så vi ska försöka boka in något snart.

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar