fredag 31 augusti 2012

Sommarens sista dag

Ja idag är det ju sommarens sista dag men ärligt talat så var den nog redan i lördags för då var det sommar värme ute resten av veckan har varit fin men inte så varm. Idag vräker regnet ner.

Har varit en lugn vecka. Städat och bakat inför helgens kommande kalas.

Ett av de större barnen hade klippt en ganska regäl tuss av
Englas hår på dagis här om dagen :(


Som tur syns det inte jättemycket..


Skulle ha haft besök i går men så ringde hon och sa att hennes lillkille hade fått feber, så vi fick boka av. Trist när vi äntligen verkar komma till skott. Jaja nu skulle de åka iväg nästa vecka men ci skulle höras när de kommit hem och boka in en ny dag.

Ny vaken liten kille ♥


Efter dagis igår så hängde vi en stund hemma hos Petra och Charlie.
Sen var det hem och äta middag och bada innan det var dags att sussa :)

Badlusar ♥

Lekte lite med Englas hår efter badet


Idag har vi hunnit med och vara ute i regnet. Vi åkte till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker samt låna lite nya. Så nu har vi krypit upp i soffan och läst lite sagor och nu kikar vi lite på barnkanalen. Ska snart göra i ordning lite lunch sen ska vi åka och handla. Sen stannar vi en sväng på Björns jobb och fikar lite - det har Engla velat göra SÅ länge :) Sen blir det fredagsmys ikväll.

Soffmys ♥


För exakt 3 år sedan så var vi på väg hem från förlossningen. Vattnet hade gått men vi väntade på att värkarna skulle dra igång ordentligt. Åt McDonalds till lunch sen låg jag i soffan hela dagen käkade godis, drack cola, tittade på TV medans vi klockade värkarna men än skulle det dröja 40 timmar tills "Plutt" kom ut ♥

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar