måndag 13 augusti 2012

Underbara fredag

I fredags var det fullspäckat schema!

Lite morgonmys i sängen innan vi startade dagen




Efter frukost så åkte vi till Södertälje. Vi hade en bokat date med fina Heidi och barnen. Men innan vi åkte dit så stannade vi en sväng på mormors jobb. Vi behövde låna toaletten/skötbord och så ville vi kramas lite med mormor. Gissa om hon blev överaskad när vi helt plötsligt stod där i väntrummet :)

Matar fiskarna på mormors jobb


Sen åkte vi som sagt till Heidi och myste lite. Fick lite lunch och fika, snackade en hel del och barnen lekte en massa. SÅ mysigt att få ses. önskar vi bodde närmare varandra så vi kunde umgås på ett mer dagligt plan ♥

Caspian och Edvard ♥



Sen var det dag att rulla hem. Väl hemma så fixade Björn middag till han och Engla, medans jag bytte om och packade. Jag och Edvard skulle hem till Maria från öppna förskolan och äta kräfter med de andra mammorna. 18,40 hämtade Johanna oss och på vägen hämtade vi även upp Sofia. Tina tog cykeln :)

Efter en liten husesyn så hade Tina ordnat en liten aktivitet. Gör din egen kräfthatt. OJ vad roligt vi hade. Sen blev det lite kräfter, kantarellpaj, bröd, kex, ost och lite vin.

Mamma, hjälp!

Knäppisar ♥

En till knäppis ♥


En helt otroligt rolig kväll. Jösses vad jag skratta. Tror inte jag skrattat så mycket på länge. Edvard var så snäll. Han tittade lite konstigt på oss när vi hade hattarna på oss :) och han somnade så snällt i vagnen vid halv tio tiden. Det blev lite sent var inte hemma förrän kvart i tre uups. Men trevligt var det!

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar