tisdag 21 augusti 2012

Åter till vardagen

Förra veckan började vardagen igen. Engla började på dagis och stor tjej som hon är så håller hon nu på att skolas in på Storborgen med de stora barnen. Jag och Edvard blev själva hemma de få timmarna. Vi tog det mest lugnt förra veckan, var och handlade, städade o plockade lite blåbär en dag.

Hade en fjäril som ville vara modell. Hittade den i sovrummet
så den var lite medtagen..

Lite altanhäng med skruttarna ♥

Det låg paket till barnen i brevlådan

Varsin tvättvante från mammas faster Karin

Mmm blåbär

Edvard har börjat röra på sig, ena stunden sitter han här o kollar
på när pappa och syrran leker

Andra stunden har han "hasat" sig fram på rumpan :)

Fredagsmys ♥

Kycklingen växer och var ute på bakgården för första gången 


Helgen tillägnad vi åt att städa ur garaget. Fyllde en hel kärra med skräp. Björn monterade upp lite hyllor så nu är det ordning och reda där nere :) samt rensat ogräs (som vanligt)

Björn monterade en ny ljuddämpare på mc´n = Nöjd Björn

Farmor och farfar Patric var här en sväng i söndags. De hade med sig glasburkar till mig som jag efterfrågat. Fikade lite. Björn tänkte provköra nya ljuddämparen. Eftersom Edvard hade somnat så erbjöd farmor och Patric att vara barnvakt en stund så även jag fick följa med ut och åka en sväng :D
Mysig och komma iväg en sväng även om det bara var en liten timme..

Egentid med älskling ♥


I lördags la vi alla inbjudningarpå brevlådan och igår (måndag) så började de ramla ner i brevlådorna runt om i Sverige, och vi fick glada respons iallafall :) Roligt!!

Inbjudningskorten

:)


Igår hade vi en playdate hos Petra och Charlie. Som vanligt fikade vi lite och barnen lekte. Vi hade med oss cykeln så vi tog oss ut på en liten tur.

Mmm chokladbollar

Tog oss en promenad och tittade på Stora Maskiner

Bus i skogen

Gullungar

Insekterna verkar gilla o bli fotade just nu :)


Idag så ringde Petra vid lunch och frågade vad jag gjorde, hon hade tråkigt och fråga ifall jag ville komma över och slå ihjäl lite tid innan det var dags för hämtning..

Elise ♥ Edvard


Idag hämtade vi barnen på Storborgen för första gången och imorgon lämnar vi där första gången. Så från och med nu så lämnar och hämtar vi dem där. Stora skruten ♥

Kram på Er!


1 kommentar:

  1. Spisen i köket välte över barnen... denna gången gick de bra, ingen skadad. Ugnsluckan tog smällen... =( Men jag blev så rädd...

    SvaraRadera