måndag 17 september 2012

Mysig Söndag

Åh vilken underbar söndag vi hade igår! Solen lös och det var ganska varmt.

Efter frukost så var jag och barnen bjudna hem till Tina för en lekdate och kik i deras nya hus tillsammans med Sofia och barn. Var jättekul och få se deras nya hus och riktigt trevligt att få träffa dem nu när både Tina och Sofia har börjat jobba igen. Tinas granne som har sin dotter på samma dagis som Engla - de är lika gamla kom förbi de med :)



Åkte sen hem och åt lunch innan vi gick ut och pysslade i trägården. Klippte gräset, och lekte med Engla medans Edvard sov nöjd i sin vagn. Sofia kom förbi me familjen en sväng för Engla och Minna ville så gärna leka mera. Hoppade lite studsmatta och busade.

Björn och barnen fick äta middag själva. Jag åkte och tränade med Kristina istället. Vi båda löste gymkort igår så nu har vi ännu mindre och skylla på. Bara och köra på! Heja oss!

Efter ett mycket svettigt pass så åkte jag hem och åt mat duschade och nattade barn. Resten av kvällen tillbringades i soffan, hade tänkt blogga men Björn satt vid datorn så det fick vara..

Idag blev våra planer inställda pga av sjukdom. Linnea hade fått ögoninflammation och det kan d behålla för sig själva tycker jag :) Så det blir nog bara en mysdag med barnen istället. Ska nog ta och kolla igenom kläderna till vintern och se vad som behövs kompletteras..

Kram på Er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar