tisdag 26 februari 2013

En lugn helg..

Torsdag, fredag var lugn. Björn jobbade över till väldigt sent var inte hemma förän straxt innan 22 båda kvällarna.



Lördagen hade vi planer som blev grusade pga sjukdom. Trist eftersom vi verkligen sett fram emot det. Men vi deppade inte för det. Efter Engla varit på jumpan så packade vi ihop och gjorde oss i ordning för utflykt. Vi åkte bort till Fysingen och grillade korv till lunch och så busade vi. Mängder av familjemys.

Skoj och åka tillsammans

Grillar korv tillsammans
Skruttgubbe ♥

Spännande och leka i snön
Mumma med varm choklad och grillad korv :)

                                  
Älsklingarna äter lunch

                                     

Så mycket kärlek

Skoj och kasta stenar i vattnet


När vi kände oss klara så åkte vi hem så Edvard skulle få sova lite. Sen åkte vi hem till farmors nya hus och kikade lite. Jättefint hus :) blev lite fika där. På vägen hem stannade vi käkade lite pizza :) Resten av kvällen blev lugn. Slötittade lite på Melodifestivalen men det var ju inget och hurra för.

I söndags var Björn iväg och hjälpte sin mamma och flytta de sista möblerna. Jag och barnen passade på och åka hem till syrran för att hänga lite. Blev lunch och fika och bara häng.

Igår och idag har består av jobb för min del. Har varit duktig och promenerat till jobbet, tränat lite innan jobbet och ätit goda frukostar ♥ Duktiga jag :)



Engla har sportlov från förskolan så hon är hemma denna  vecka. Igår hade de inte gjort någe speciellt, handlat och fixat. Engla hade pärlat och pysslat. Idag har de varit hos farmor och fikat. Hjälpt henne och skruva ihop lite möbler :)

Resten av kvällen blir lugn ska duscha, pilla med min virkning som är min nya hobby och slöglo lite på TV :)

Kram på Er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar