fredag 16 september 2011

Feber och ögoninflammation

Är hemma och vabbar lilltjejen.
Hon vaknade med feber i onsdags så då var Björn hemma med henne.

Igår och idag är jag hemma med henne. Febern är inte hög ligger runt 37,9-38,4 men fortfarande feber. Igår så såg jag även att hon var väldigt geggig i ögonen samt att hon var lite röd i ena ena ögonvitan.
Peppar peppar så är det första gången hon har ögoninflammation. Höll sig ganska bra med tanke på att det gick jättemycket ögoninflammationer på dagis i våras.

Så det blir lugna mysdagar här hemma. Igår målade vi, tittade på Madicken, lekte med dockan. Idag så blir det väl lika. Vi var ute en liten stund nu på förmiddagen och lekte i sandlådan en stund. Solen skiner och det är vindstilla. Nu sover snuttan iallafall.

Har passat på och börja rensa och sortera lite grejer. Måste ju tömma allrummet innan söndag. För då kommer Fia och målar, sen så kommer de ju successivt börja flytta in.

Engla kommer bli världens bästa storasyster :)

Min fina tjej ♥

Nu ska dockan sova
Resten av dagen blir lugn med. Björn skulle eventuellt jobba över. Trist på en fredag men de har ett utskick idag. Så vi får ta en snabb tur till affären för vi har inget hemma längre..

Hoppas ni får en fin fredag.

Kram på Er!

1 kommentar:

  1. Tråkigt med ögoninflamation, så svårt att få dem att inte gunga i ögonen ju. Vi hade tur i våras och Maya hade bara en lätt ögoninflamation och gick över ganska fort.

    SvaraRadera