söndag 6 maj 2012

Hänt sen sist..

Ja vad har hänt sedan sist jag skrev.

I tisdags var det ju röd dag och Björn var ledig. Vi var mest ute i trädgården och fixade.

I torsdags så var Björn på en kryssning så jag var ensam med barnen. Just när jag precis skulle börja med maten så knackade farmor på dörren. Med sig hade hon en present till Engla - En cykel! En tvåhjuling med stödhjul. Givetvis var den ju omonterad så till Englas stora besvikelse eftersom pappa inte var hemma och skruvade ihop den.. Som tack bjöd vi farmor på lite våfflor..

Fredag förmiddag så var vi nere på öppnis och busade. Åt sopplunch där med. Lagom till att vi tänkte åka hem så plockade Lisa fram målarfärgerna och givetvis kan man ju inte åka hem då om man frågar Engla. Så vi stannade för att måla lite innan vi åkte hem. Björn kom hem lagom till middagen och så fort vi ätit upp så vart Björn satt i arbete av Engla - montera ihop cykeln hihi

Engla med nya cykeln

Chillar hos pappa ♥


Igår så skulle vi ha åkt in till stan och träffat fina Heidi men eftersom vädret hotade med snö o rusk så bokad vi om det till en annan gång istället. Så istället var vi hemma och myste. Var ute och cyklade lite med nya cykeln. Passade på och putsa fönsterna eftersom vädret inte var tipp topp..

Provsitter stolen för första gången :)

Gullunge ♥

Ute på cykeltur

Tjena!

Lite mys i soffan med Alfons Åberg


Idag har vi varit ute på äventyr. Vi har fått en gungställning av min farbror så vi åkte hem till dem för att hämta den. De bjöd på lunch och gott fika. Barnen lekte. Engla fick hoppa på deras nya studsmatta. Så skojig!! Hon och Oscar hade SÅ roligt Jösses vad de skrattade.

Skoj med Oscar

Fikar med Julia


Innan vi åkte hem så passade vi på att åka hem till mamma och pappa för lite middag. Vi var ju ändå i "närheten". Engla och Edvard fick mysa lite med mormor och morfar. Engla ville inte alls åka hem när det var dags för det Pluttan ♥

Nu är vi iallafall hemma. Alla sover utom jag men jag ska med straxt krypa till kojs.
Imorgon är en ny dag med nya äventyr.

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar