onsdag 23 maj 2012

Tisdag - en dag fylld med fart

Igår var det ju tisdag och som vanligt när vi lämnat Engla på dagis så åkte jag o Edvard till öppnis. Där hängde vi, fikade lite, var med på sången och snackade lite med kompisarna där.

Sångstunden


Efter öppnis så stannade Johanna och jag kvar med barnen och smet in på damcafet som Maya ordnar på tisdagar för sina rara tanter. Igår var det tidigare lagt för det var ju en liten prinsessa som döptes och det ville ju inte damerna missa för allt i världen. Så de hade fixat fram projektorn och visade dopet på den. Det serverades en smörgås med romröra samt givetvis prinsesstårta till kaffet. Mysigt var det.

Dopet var så fint

Rara tanterna

Mayas fina tårta


Efter så tog vi oss en promenad så barnen fick sova lite. Vi kände att det var ju ändå straxt dags och hämta de stora barnen på dagis. Hämtade upp de stora barnen på dagis. Bestämde oss för att gå o köpa en glass :) Då mötte vi Tina och lilla Maja som var på väg o hämta sina stora barn så vi väntade in dem och så hakade de på glasståget bort till affären. Där införskaffade vi oss en varsin glass och så gick vi till lekparken och lekte lite innan vi gick hem. Engla och William hade jätteskoj!

William, Engla och Emma tyckte det var gott med glass i värmen

Åka rutchkana var skoj

Gullungar

Wiii

Högt ska det vara!!

 
Sitter bra i vagnen med nya kudden från IKEA


Hux flux började klockan närma sig halv fem och det var dags och börja tänka på middagen. Vi åkte till affären på vägen dit hann Engla somna som en stock i bilen och sov igenom hela besöket på affären. Blev lite mjölk, frukt och solhattar till Edvard och ett hårband till Engla.

Snygging i syrrans hårband


Resten av kvällen blev lugn.

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar