söndag 13 maj 2012

Överraskning

Igår kväll åkte vi ju in till Uppsala för att fira Juuso som fyllde år tidigare i veckan. När vi kom dit och hade masat oss upp för alla trapporna (de bor högst upp) med barnen och "packning" så möts vi av en lapp på dörren. Firandet skulle inte vara här utan i stället så fick vi scanna in en kod, som sa att vi skulle bege oss till Torkelgatan 9. I trappen ner mötte vi Lollo och Jonas samt några till så tillsammans begav vi oss till den givna adressen. Som visade sig vara en grekisk restaurang. Där bjöd han oss alla på 3 rätters. ojoj vilken överraskning! Gott och väldigt trevligt var det.

Juuso och Niina


Efter så gick vi hem till dem. Hälsade på kaninen som Engla givetvis blev stormförtjust i, samt kikade på deras nyrenoverade badrum. Blev lite avundsjuk faktiskt. Jag vill oxå ha kristallkrona i badrummet.

Barnen skötte sig exemplariskt hela kvällen och charmade alla :) Vi var hemma till halv tolv och då var det bara och skrubba tänderna och krypa ner i sängen

Idag har vädret varit på topp. Vi har varit ute hela dagen. Björn har fixat lite nere i garaget och jag har rensat ogräs. Engla har sprungit emellan oss och hjälpt till. Jonathan och Micke var ute och fixade, Björn hjälpte Micke lite och barnen lekte ihop. Kommer bli en rolig sommar då de kommer att ha stor glädje av varandra :)

Målar lite

Trappfika med Jonathan



Nu är det dags att sova, imorgon får vi fint besök :)

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar