tisdag 15 januari 2013

Ännu en vecka..

Tänkte det var dags för en uppdatering igen :) Förstår inte alla min fina vänner som bloggar hur de hinner blogga varje dag/flera gånger om dagen..

I torsdags så var jag och Edvard hos Therese och Linnea efter vi hade lämnat Engla på dagis. Mysigt och hänga lite där. Som vanligt bjöd hon på god mat och en mycket trevlig pratstund. Barnen lekte ganska bra tillsammans denna gång :) men som vanligt så går tiden så fruktansvärt fort när man är där hux flux så var det dags att åka och hämta kråkan på dagis.

I lördagsmorse så åkte vi upp till dalarna och till Falun för att tillbringa lite kvalitetstid med Erik och Jenny. Kom fram straxt innan lunch, resan gick utan stopp. Edvard sov större delen och Engla var så nöjd med att få titta på film. Tänk vilken lyx de har nu för tiden. Det hade inte en annan när man var liten :)

Engla hade hela veckan tjatat om ett hopprep
så i lördags fick hon välja godis eller hopprep
och svaret var givet som ni ser :)
Väl framme så hade fått direktiv om att vi skulle mötas upp på en annan adress så vi åkte dit och hamnade vid sjön Runn. Även deras vän Emma och hennes son Wille var med :) Där tog vi oss ut på sjön med långfärdsskridskor/till fots. Engla provade sina skridskor hon fick i julklapp. Liite läskigt och mycket Bambi på hal is var det :) Tog oss till en vik där det serverades lunch i form av varm soppa, varm choklad, smörgåsar och ägg. Så gott med varm mat ute i kalla snön. Engla var väl inte på tipp topp humör, hon frös lite. Men vi fick igång henne med tillslut.

Med lite stöd så gick det bättre :)

Wiiii

Lunchmys ♥

Skoj och busa i snön



Sen åkte vi hem till Erik och Jenny för lite mys.Engla som var så frusen fick duscha och hon duschade i säkert en timme och var jätte nöjd med det. Åt en god middag, tittade lite på bröllopsbilder och bara pratade resen av kvällen.

Efter frukosten i söndags så tog vi oss ut för att åka pulka och leka i lekparkerna runt om i deras områden. Solen sken så skönt och det var lagom kallt ute om man hade klätt på sig ordentligt. Sen gick vi tillbaka och åt lite lunch innan det var dags att packa ihop och börja röra oss hemåt.

Skönt och sova i vagnen

Skoj och gunga

Gungbräda med Jenny :)

Inte bara de små som har roligt



Hemma lagom till att börja med middagen. Efter middagen hade vi en telefon date med barnens faster Marie som numera bor i Kanada :)

Pratar med Marie. Mycket lättare med bild :)

Edvard ville oxå prata ♥


Igår måndag så hade vi en hemma dag. Tvättade lite och fixade. Efter lunchen kom Frida, Alma och Astrid förbi för lite lek och fika. Mysigt ♥ Så kul och se barnen leka :)

Pysslade lite på förmiddagen
Idag har vi varit på vårens första öppnis. Inte så mycket folk men lite lagom :) Blev kvar ganska länge. Edvard somnade i famnen *mys* och så var det så trevligt. Men straxt innan 2 så blev vi iväg jagade då lokalen skulle användas till annat. Så Frida bjöd med mig hem - de bor ju precis granne så jag skulle slippa åka hem för att vända innan det var dags att hämta på förskolan igen.

Skoj och träffa kompisarna igen ♥
Efter jag hämtat Engla så åkte vi och handla och hämtade Boris medicin innan vi åkte hem. Väl hemma så var det dags för Edvard att sova så jag och Engla passade på att ha lite tjejmys med popcorn och Bambi innan det var dags att börja med middagen. Efter maten så fick barnen bada/duscha. Edvard verkar vara lite rädd för att bada/duscha. han har alltid tyckt det varit kul och bada men det senaste gångerna har han bara gråtit genom baden :(

Liten uppdate om Boris ♥ I torsdags så ringde veterinären. Provresultaten hade kommit.. Det ser inte bättre ut än att han har fått en kornisk sjukdom som heter Cushings sjukdom eller hyperadrenocorticism.Vilket är en godartad tumör på hypofysen och ger en överstimulering av binjurarna som i sin tur producerar för mycket kortison vilket leder till ökad törst och urinproduktion. Får stor aptit. samt lite andra symtom.. Det går och behandla med medicin så nu hoppas vi på att han svarar på medicinen. Vill ni läsa mer så gör det HÄR!

Borisgubben ♥


Nu är det straxt för sängen :)

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar