måndag 28 januari 2013

Kalas, kalas, kalas

I helgen har det varit kalas i mängder.

Jag jobbade i lördags så vi hade bjudit in till lite kalas samt lättare middag efter jag slutat. Mormor, morfar, farmor, moster och "morbror" kom för att fira älsklingen. Det blev fika och tårta samt lite soppa och nybakat bröd.

Fina paket fick han med och Engla blev lite sotis och ville hjälpa till trots att hon fått en egen present från mormor och morfar. Han fick lite kläder, mer duplo, ett tåg, en trailerbil med bilar på, en xylofon, en speldosa..

Skoj med paket



Jordgubbarna var intressantast :)


När kalaset var slut så stannade mormor och morfar lite till och vällnigmyste lite och läste saga innan de for hem och barnen somnade gott i sina sängar.

Idag hade vi ett frukost kalas för farfar och barnen. Mysigt med frukost tycker vi :) Hade även denna gång nybakat bröd (smidigt med bröd som jäser över natten). Alla fem barnen lekte efter frukosten. Mysigt! Hela vardagsrummet såg ut som de levt rövare - precis som det ska vara. Även av dem fick Edvard en fin present dock hade han redan den traktorn med djursläp. Så den ska vi byta till något annat :)

Skoj och leka 



När de åkt hem så var det dags att äta lite lunch och göra oss i ordning för att åka på kalas. Melinda fyller ju 1 år imorgon så det var ju klart att vi skulle dit och fira henne :) God tårta och god fika bjöds det på och barnen hade kul!


Gullungar!


Edvard fick oxå paket :)


Imorgon blir det mer kalas då min älskade make fyller år ♥

Kram på Er!

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder! Ser jättemysigt ut =) Fin bakgrund här på bloggen också med tårta!

    SvaraRadera