måndag 28 januari 2013

Edvard 1 år!

Hur kan detta år gått så fort??



Lilleskrutt fyllde ju 1 år i fredags. Det firades hela dagen hemma med undantag för en sväng till affären eftersom lillprinsen hade feber :(

Vi firade iallafall med sång och paket på morgonen. Spännande med paket :) Engla tyckte det var minst lika spännande med paket och hon fick hjälpa till att öppna.




Engla hade köpt fina bilar till honom. Sen fick han även duplo, en ryggsäck, mer bilar och lite kläder :)

Björn tog sovmorgon så vi kunde mysa riktigt ordentligt. Åt en mumsig frukost med nybakat bröd och massa goda tillbehör.



Efter frukosten körde vi Björn till jobbet och på vägen hem så stannade vi till och handlade lite. När vi kom hem var det dags för lunch och sen sov Edvard. Jag passade på att baka till helgens kalas Engla hjälpt till lite sen ville hon kolla på en film.

Eftermiddagen flöt fort och till kvällen åt vi middag med efterrätt som var uppskattad ♥





Kvällen avslutades med vällingmys innan det var dags för sängen.

Nu är Edvard 1 år. 8 tänder har han hunnit fått. Han har börjat lite smått släppa taget, men är inte riktigt bekväm med det ännu men det är på gång. För varje dag vågar han lite till. Så vi får se när han våga släppa själv och ta sin första steg :) Annars är han fortfarande vår underbart glada kille. Vaknar fortfarande på nätterna men somnar när han fått lite välling i magen ♥

Ser fram emot ett nytt år med Edvard (och Engla så klart)

Kram på Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar