torsdag 5 januari 2012

Härligt..

Igår hade vi en riktig mysdag.

Eftersom ingen bebis var på G och titta ut så hade vi kvällen innan bestämt att vi skulle åka och bada med Therese, Daniel och Linnea. Så klockan 10 mötes vi i entrén till Vilundabadet. Första gången vi var där.. Engla hade roligt. Badade i barnpoolen, sen så badade vi i deras varma undervisningspool som var ledig. Innan vi gick upp så åkte Björn och Engla vattenruschbanan. 2 ggr i den breda lite "långsammare" och 1 gg i den lite snabbare. Engla tyckte det var skojigt!

Efter badet så åkte vi och åt lite pizza tillsammans. På pizzerian som var ganska stor, hade de ett lekrum som Engla härjade ganska bra i. När vi väl kom hem så sov hon gott..

Eftermiddag/kvällen var lugn. Erik var här och åt tacos med oss. Blev lite fruktsallad och grädde med riven choklad i :) Blev lite lek på mattan. Engla dansade ♥ "Erik, kom! Dansa!"

Visa IMAG0075.jpg i bildspel
Idag har jag bara legat på soffan. kände inte för att göra något. Så sovit och tittat på TV.
Engla och Björn åkte en sväng till Eurostop för att leka lite i klätterställningen som finns där. De hade varit inne i djuraffären och tittat på djuren. Engla fick klappa en kanin :) Så köpte det lite knorrar till Boris :)


Engla pratar mycket om Pyret. Idag sa hon till magen "Pyret kom ut" Hon kommenterar saker här hemma som är pyretrelaterat. "Pyret sitta där" om bilstolen som B monterade i förrgår, "Pyrets blöja" osv osv Mysigt. Hela familjen längtar. Ska bli kul och se vad hon säger när Pyret faktiskt inte ligger i mammas mage längre :)

Nu ska jag diska sen sova.

Kram på Er!

1 kommentar: