tisdag 27 december 2011

Tisdagsmys

Tisdagen den 27 december och det är 10 plusgrader ute kl 08 på morgonen. Det är något som inte stämmer! Dessutom så när jag släppte in hunden efter morgon kisset i morse så kröp det en fästing på honom i DECEMBER!! 

Idag är det som sagt tisdag, för många är det en vanlig arbetsdag men här hemma är hela familjen ledig :)
Engla var ute och cyklade en sväng på förmiddagen :)


Skojigt!

Sen lekte vi  i sandlådan en stund

Lite mys inne, en sovstund och lunch senare så åkte vi in till stan för vi var bjudna på middag hos Micke och Niclas. De har en pool i källaren på deras hus så den utnyttjade vi :) Ojoj vad Engla tyckte det var roligt hon skrattade och skrattade och skrattade. Det värmde i mammahjärtat ska jag tala om ♥

Tåget in till stan - tåg är spännande :)

SÅ roligt och bada

Glad tjej ♥

När vi badat klart så fick vi en supergod 3 rättersmiddag. Kantarelltoast, risotto med fläskfile och hemmagjord glass med digistivebotten, hallon och maränger. Som vanligt massa prat och så bus från Engla (som nog rev ut alla deras handdukar från badrummet haha)

Tack rara goa för en mysig eftermiddag/kväll ♥ Måste göras om snart :) Det tycker Engla speciellt, för hon vill bada mera!

Nu väntar sängen, imorgon väntas nya äventyr..

Kram på Er!


1 kommentar:

  1. Lite konstigt att kunna ta en cykeltur i december, helst vill man ju åka pulka då!

    SV. Nog har Maya växt det senaste året, märktes ganska väl på klänningen iår mot förra året då den var ända ned till fötterna och nu var den en bra bit över marken. Klänningen hon hade på julen är i strl 104 så hon kan nog ha den nästa år igen :P

    SvaraRadera